--
Dankort + VISA/Dankort

Gode grunde til at vælge douchetoilet

 

Hvorfor skal jeg vælge et douchetoilet?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

At vaske sig med vand er den mest naturlige måde til opretholdelse af renhed. Prøv blot at forestille dig, at vi skrubbede os med papir i stedet for at tage brusebad eller vaskede porcelæn og bestik af ved at gnubbe det med en klud. WC-hygiejne med vand, rengør mere grundigt end papir, efterlader ingen spor og er skånsom mod huden. Bagefter vil du føle dig grundig ren og frisk.

 

Vand rengør mere grundigt og gør derfor, at du føler dig renere – plus at det også er mere hygiejnisk. Vand er blevet anset som absolut nødvendigt til personlig hygiejne og rengøring i århundreder og er ensbetydende med renhed og renlighed.

 

Douchetoiletet er ideelt til personer, som har helbredsproblemer og hudirritationer i intimområderne, da der sørges for en skånsom og omhyggelig afvaskning blot med tryk på en knap.

 

Douchetoilettet kan også anvendes til børn samt gravide, da vandstrålen rengør

meget skånsomt og føles behagelig.

 

Vi vasker som en selvfølge hænder med vand hver gang vi har været på toilet - hvorfor så ikke også vaske de mest intime steder på kroppen efter et toiletbesøg? En blid vandstråle rengør dig langt grundigere end et sammenkrøllet stykke papir.

 

Vand rengører skånsomt følsomme områder på kroppen, samtidig er det også 100% allergivenligt modsat fx vådservitter. Ved at rengøre sig med vand efter endt toiletbesøg oplever mange, der lider af hudirritation og hæmorider nedsatte gener.

 

Bakterier fra toilettet overføres hver gang du tager fat i toiletbrættet eller dørhåndtaget - og ikke mindst når du tørrer dig. Hvad mange ikke tænker over er, at bakterier ikke kan tørres væk, men skal vaskes væk. Ved at erstatte papiret med en vandstråle minimeres spredningen af bakterier.

 

Hver dag skyller europæerne 60 mio. ruller toiletpapir ud i toilettet og det går hårdt ud over vores skove, når 27.000 træer dagligt anvendes til produktion af toiletpapir.

Mange danskere synes det er grænseoverskridende første gang, de tænder for strålen, men når først de har prøvet det, beskriver de det som både mere behageligt og hygiejnisk.

Vi har et bredt udvalg af toiletter med skyllefunktion - de fleste med et sådant design at det faktisk ligner et helt almindeligt toilet.

 

--