--
Dankort + VISA/Dankort

Sådan fremtidssikrer du dit badeværelse

Douchetoilet

Vi har teknologien lige ved hånden overalt i hjemmet - bortset fra på vores badeværelser, hvor gennemtænkt teknologi har været nedprioriteret alt for længe. Men fremtiden står i badeværelsets tegn. Sådan spår flere indretningseksperter. Og stjernen på fremtidens badeværelse er naturligvis toilettet, som skal kombinere design og teknologi. Og skyllefunktion.

Teknologi overalt i hjemmet

Det er efterhånden en selvfølgelighed at kunne styre både lys og musik i boligen ved hjælp af telefon eller tablet. Berøringsfri stikkontakter og armaturer bliver mere og mere udbredte, mens teknologiske innovationer til især køkkenet har gjort opgaverne og hverdagen lettere. Badeværelset - og ikke mindst toilettet har tidligere været en undervurderet del af indretningen. Men efterhånden gør de tekniske innovationer også indtog her. På badeværelset indtænkes nu højtalere i loftslampen og fladskærm over badekarret. Det skal være nemt, det skal være effektivt og det skal være moderne. Badeværelset skal være det perfekte velværerum. Men det kræver blik for fremtidens trends at indrette sit badeværelset med succes.

Fremtidens toilet er her allerede

Douchetoiletter med vaske- og tørrefunktion har i flere år været udbredte i almindelige husholdninger i Schweiz, Korea og Japan. Især de teknologiforelskede japanere har taget douchetoilettet til sig som et luksusprodukt. Derfor omtaler mange stadig douchetoilettet som et “japansk toilet”. I vores kolde nord - til gengæld - har de private kunder vist sig at være en smule mere tilbageholdende. Men fremtiden er over os, og et stigende antal danskere efterspørger nu toiletter, der både har vand, som skyller ud, og vand, der gør dig ren. Og med rette. For et douchetoilet forhindrer vandspild, sikrer høj hygiejne og giver et enkelt og rent designmæssigt udtryk.

Stilren wellness oplevelse - hver dag

Et douchetoilet gør de daglige toiletbesøg til en højteknologisk wellness-oplevelse. Nænsomt og behageligt både vasker og tørrer douchefunktionen dig efter dit toiletbesøg. Foruden den behagelige og hygiejniske douchefunktion, indeholder flere douchetoiletter meget mere teknologi. Topmodellen, Geberit AquaClean Mera byder fx på sensorstyret lys om natten, automatisk åbning og lukning af toiletlåg, udsugning af dårlig lugt fra kummen og lignende uden fysisk berøring. Herudover er der automatisk sædevarme i toiletbrættet. Foruden de integrerede teknologiske funktioner, er et stilrent nordisk design fælles for alle vores produkter. Det er moderne, stilren teknologi, som flere og flere boligejere vil have ind på badeværelset. Både forbrugere, der er i gang med den helt store nybygning eller renovering og hos mennesker, der blot ønsker lidt mere velvære hverdagen.

Miljøvenligt design bidrager til en grønnere hverdag

En undersøgelse viste i 2010, at europæerne hver dag trækker 60 mio. ruller toiletpapir ud i toilettet. Men selv om en bæredygtige udvikling stormer afsted i stort set alle andre dele af dagligdagslivet, så har endnu ingen for alvor stillet spørgsmålstegn ved, om papir nu også er den optimale måde at rengøre os på efter toiletbesøg. Om vi kan skåne miljøet. Og det kan vi.

Med et moderne douchetoilet kan du bidrage til en grønnere verden

Douchetoiletterne er først og fremmest papirløse, hvilket reducerer forbruget af de træer, der ligger fibre til papirproduktionen. Investerer du i et douchetoilet kan husholdningens papirforbrug altså sendes helt i bund. Herudover sparer dit douchetoilet på vand hele vejen igennem deres livscyklus. Ved konstant at anvende miljøvenlige designkriterier, sætter især Geberit standarden inden for udviklingsbetingelser. Dette resulterer i douchetoiletter, som minimerer vand- og energiforbrug samt reducerer indvirkningen på hele miljøet.

--