--
Dankort + VISA/Dankort

Installation, pleje og vedligeholdelse af dit douchetoilet

Frygter du også for omkostningerne ved at skulle installere et nyt toilet - og så med douchefunktion? Det er en skam. For du kan sagtens udstyre dit badeværelse med maksimal komfort uden de store anstrengelser eller investeringer. Bestil et douchetoilet og du vil opleve kvalitet og velvære af en anden verden. Innovativt produktkoncept, bløde linjer, flydende overgange og et støjsvagt design er blot nogle af de revolutionerende teknologier, du kan få indendøre.

Bestil et douchetoilet og få installeret en wellness zone

Mange frygter for selve installationen af et douchetoilet. Men faktum er, at vores douchetoiletter kan installeres på stort set alle badeværelser uanset konstruktionssituation. Det eneste du har brug for er elektricitet og en vandtilslutning.  Er du ved at renovere badeværelse, kan du let få installeret et douchetoilet. Har du ikke planer om at rive dit badeværelset fra hinanden kan du også sagtens eftermontere et douchetoilet med elegant finish. Uanset om du indretter et helt nyt badeværelse eller er i gang med at renovere det nuværende, installeres vores toiletter nemt og hurtigt og du vil opleve maksimal komfort uden store anstrengelser eller investeringer. Din VVS-installatør kan fortælle dig mere om, hvordan dit badeværelse kan planlægges.

 

Selve installationen er kun en smule dyrere end et traditionelt WC. Virkningen af et douchetoilet kan til gengæld ikke sammenlignes med det, et traditionelt WC kan give dig. Hvis hygiejne, renhed og velvære er vigtigt for dig vil et douchetoilet være en god investering. Bestil et toilet og du får installeret en wellness zone! Vandet rengør grundigere og mere skånsomt end papir, og snart vil følelsen af velvære påvirke både humør og selvtillid.

Plejeprodukter og tilbehør til dit douchetoilet

Designet af douchetoiletterne skaber rammerne for et langt mere hygiejnisk toiletbesøg end tidligere. Takket være integreret teknologi er de utilgængelige områder, som skjuler snavs hos et normalt toilet, reducerede. Herudover gør en speciel overfladebelægning på blandt andre Geberit AquaClean Mera, at der ikke samles lige så mange bakterier, som på et normalt toilet.

 

For ikke at beskadige dit douchetoilets overfladebelægning er det vigtigt at du benytter skånsomme plejemidler til rengøring. Har du brug for rengøringsartikler til resten af dit badeværelse, kan du finde både klude, spande, mopper, skafter og meget mere her.

 

For optimal lugtudsugning bør toilettets kulfilter udskiftes i ny og næ. Ideelt set en gang om året. Dit douchetoilet vil indikere, når det er blevet tid påfyldning af rensevæske, hvis dit douchetoilet er model AquaClean 8000. Dette vil du kunne se på den lysende servicelampe og/eller et symbol på din fjernbetjening.

Afkalkning af toilet

For at undgå tilkalkning af dit douchetoilet, har blandt andre Geberit udviklet et automatisk afkalkningsprogram, som sikrer toilettets ydelseskapacitet på længere sigt. Uafhængigt af den indstillede vandhårdhed på din douchestråle, registrerer og afkalker toilettet helt selv alle de vandførende dele. En sjælden gang imellem vil dit douchetoilet antyde, at det har brug for påfyldning af afkalkningsmiddel. Modellerne AquaClean Mera og Tuma fra Geberit vil normalt indikere således efter 6-8 måneders brug. Du kan finde det afkalkningsmiddel, som passer til dit douchetoilet lige her.

 

--