Dankort + VISA/Dankort

Handelsbetingelser

 


Generelle oplysninger


Douchetoilet.dk ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR-nr.39442868
Nordvænget 1, 9310 Vodskov
E-mailadresse: kontakt@douchetoilet.dk
+45 22354612


Betaling

Vi modtager følgende betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort, VISA elektron og MasterCard.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.


Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Bestiling

Bestilling af ordre via vores hjemmeside er ikke en juridisk bindende aftale. Douchetoilet.dk  har derfor mulighed for at annullerer din ordre som følge af trykfejl, udsolgte varer, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

 

Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer som du har bestilt.

 

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside vil vores system automatisk sende dig en e-mail hvoraf det fremgår hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.Levering

Når du modtager dine varer er det vigtigt at du kontrollerer at disse ikke er transportskadet eller beskadiget på anden vis. Hvis dette er tilfældet skal du hurtigst muligt lave en anmeldelse via mail kontakt@douchetoilet.dk

 

Vi leverer kun til postadresser i Danmark. Varerne sendes med enten Post Nord, GLS, fragtmand eller i egen bil. (fragtgebyr fra 49 til 450 DKK.)

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsessfristen 14 dage efter den dag, du får den sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

 

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: kontakt@douchetoilet.dk eller ved at benytte

Fortrydelsesformular.

 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 500.
 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Douchetoilet.dk ApS

Nordvænget 1

9310 Vodskov

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. (mod forudgående aftale) 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

 

Douchetoilet.dk ApS

Nordvænget 1

9310 Vodskov
Att: Reklamation


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

 

VIGTIGT: at varen ALTID skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:


Navn

Adresse

Tlf.nr.

E-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Douchetoilet.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på http://www.douchetoilet.dk er Tanja Christensen, indehaver Douchetoilet.dk ApS.
  
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos Douchetoilet.dk ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@douchetoilet.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@douchetoilet.dk 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24.02.2019