--
Dankort + VISA/Dankort

Det vidste du ikke om dit douchetoilet

Douchetoilet

Et stigende antal danskere efterspørger i dag toiletter, der har både vand, som skyller ud, og vand, der gør dig ren. Men det har taget sin tid at overtale de danske forbrugere til bare at prøve den anderledes douchetoilet-oplevelse.

Douchetoilettet er ikke en ny opfindelse

Douchetoiletter er et udbredt fænomen i udlandet. Vidste du, at over 77% af de japanske husstande har et douchetoilet? De japanske flyselskaber tilbyder sågar douchetoiletter i deres fly, og i London har næsten alle luksushoteller for længst installeret douchetoiletter på deres værelser. Store dele af verden opfatter toiletpapir som både sært og uhygiejnisk mens teknologien for længst har udtænkt løsninger, der overflødiggør toiletpapir og sikrer både velvære, hygiejne og komfort. Men først nu, efter mere en 150 år med kradsende papir, er danskerne begyndt at få øjnene op for, at der findes andre muligheder end den klassiske toiletrulle. Nemlig et douchetoilet.

Derfor er væghængte toiletter populære

Det væghængte toilet har vundet stor indpas i danskernes badeværelsesindretning. Det er elegant, og så giver det fordele i forhold til, at man selv kan bestemme, hvor højt det skal sidde. Desuden giver et væghængt toilet fordele i forhold til rengøring. Og hygiejne er og bliver én af de vigtigste faktorer at indtænke i sin badeværelsesindretning.

Danskerne opfatter ikke længere automatik som noget eksotisk, men som en naturlig del af et nyt badeværelse. Derfor har automatiske og elegante væghængte armaturer fra både Grohe og Geberit længe været populære, i modsætning til tidligere klodsede modeller. Men med ny teknologi kan rengøring af ikke bare badeværelset, men selve toilettet, blive meget nemmere.

Streg toiletrengøring fra din to-do

De fleste douchetoiletter er selvrensende, hvilket er et tilstrækkeligt argument for mange kunder, der gerne vil slippe for toiletrengøring. Takket være integreret teknologi er utilgængelige områder nemlig reducerede, og skjulte steder, hvor snavs normalt samler sig, undgås. Desuden er en håndfuld douchetoiletter belagt med en speciel overfladebelægning som hindrer, at bakterier samles. For at undgå tilkalkning har producenten Geberit udviklet et automatisk afkalkningsprogram, som sikrer douchetoilettets ydelseskapacitet på lang sigt.

Mange børnefamilier tilvælger et douchetoilet

Man kunne tro at et douchetoilet var tilegnet moderne og polerede voksenhjem. Men faktisk er der mange børnefamilier, som opgraderer deres badeværelse med et douchetoilet. Det bidrager til en lettere hverdag, hvor travle forældre ikke behøver bekymre sig om toiletpapir og bakterier. Et toilet er nemlig fyldt med bakterier, der overføres ved berøring. Det gælder både når børn (eller du selv) tager fat i toiletbræt og dørhåndtag – og ikke mindst, når man tørrer sig. Bakterier kan nemlig ikke tørres væk, de skal vaskes væk, så ved at erstatte papiret med vandstrålen minimeres spredningen.

Med et douchetoilet tager det kun få sekunder at blive helt ren, og hvert familiemedlem kan endda få sin egen ‘account’ på en fjernbetjening eller i en app. Spring med på bølgen og lad fremtidens toiletbesøg klares med et teknologisk klik! Samtidig kan et douchetoilet også være rigtig rart, efter en lang cykeltur på en cykelsadel, hvor et douchetoilet kan sikre efterfølgende hygiejne!

Atypiske first-movers af moderne toiletteknologi

Ikke nok med at være en bakterieminimerende wellness-oplevelse for børnefamilier, kan et douchetoilet sikre et barrierefrit toiletbesøg for ældre, handicappede og personer med nedsat funktionsevne. Derfor har douchetoilettet nogle oplagte fordele i for eksempel ældreplejen, hvor det kan gøre mennesker selvhjulpne i længere tid. Toilettet med skyllefunktion er en stor hjælp for dem, der har svært ved at nå bagom ryggen og tørre sig ordentligt. Desuden er det muligt at få en langt bedre håndhygiejne, hvilket også reducerer mængden af bakterier ved håndvasken og resten af badeværelset. Derfor er det faktisk kommunerne og de ældre, der har været first-movere på douchetoiletterne herhjemme.

--