--
Dankort + VISA/Dankort

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde et overblik over alle de informationer, du har brug for.

 


Hvad er fordelen med at rengøre mig med vand fremfor papir ?

            Vand er et vigtigt element når du ønsker at opretholde hygiejne og velvære. Uanset om du vasker hænder, tager brusebad eller nyder et karbad, så er

            en forfriskende afskylning en uundværlig del af din daglige, personlige hygiejne.

            Dette gør det endnu mere overraskende, at vi er tilfredse med blot at  rengøre os med toiletpapir, hver gang vi har benyttet toilettet.

 

Skal jeg ikke bruge toiletpapir længere ?

           Det afhænger af modellen såvel som af brugeren. Afhængig af modellen kan brugeren blive tør ved hjælp af tørrefunktionen med det skånsomme

           varmluftstrøm, eller også kan toiletpapir anvendes, hvis brugeren skulle vælge dette.

 

Er det investering værd ?

Effekten af douchetoiletet kan ikke sammenlignes med det et traditionelt WC kan give dig - Såfremt at renhed og en følelse af velvære er vigtigt for dig, vil et douchetoilet  være en god investering, da vand rengører mere grundigt og mere skånsomt end papir.

Efter at have benyttet douchetoilettet vil du ikke mere føle, at du ikke er fuldstændig ren.

Selve installationen er lidt dyrere end for et traditionelt WC. Dog kan det, afhængig af bygningen, være nødvendigt med mindre bygningsmæssige foranstaltninger til vand- og strøm.

Din VVS-forhandler vil kunne fortælle dig mere om, hvordan dit badeværelse kan planlægges.

 

Hvad skal jeg være opmærksom for?

Alt, hvad der er nødvendigt, er en tilslutning til strømforsyningen. Vær opmærksom på, at elektriske forbindelser i nybyggeri og i badeværelser under renovering er i korrekt position til det douchetoilet, du har valgt. Til WC-sædeløsninger på eksisterende toiletter kan et elektrisk kabel placeres inde i væggen. Spørg din VVS-instalatør eller elektriker, da de vil kunne rådgive dig.

 

Hvordan bliver en sædeløsning installeret?

Din sædeløsning kan installeres af en specialist eller en VVS-installatør, uden nogen bygningsmæssige ændringer og uden større postyr. Dog skal der være et el-stik ved siden af toilettet.

Hvis du fraflytter, kan du nemt afmontere sædeløsningen igen.

 

Hvordan bliver de løbende omkostninger ved brug af disse toiletter sammenlignet med et traditionelt WC´s?

Udgifterne i forbindelse med brugen varierer, afhængigt af hvor mange personer der er i husholdningen, deres brugsmønstre, modellen og funktionerne, samt hvilken kombination af strømkilder der bruges.

El-udgifterne beløber sig til samme som udgiften til en kaffemaskine hos en familie - fra ca 80 kr op til 200 kr årligt. Dertil kommer vandforbruget ved vaskefunktionen fra 0,5 ltr og opefter pr vask, men der vil være en stor besparelse ved intet ( eller mindre ) brug af toiletpapir.

 

Hvad gør jeg hvis der forekommer funktionsfejl?

I de sjældne tilfælde, hvor der forekommer funktionsfejl, skal du gå til servicesektionen  her på hjemmesidensforside, hvor du hurtigt kan finde råd om, hvordan fejlen kan afhjælpes. Kontakt serviceteamet, hvis du ikke er i stand til at løse problemet.

 

Hvor kan jeg købe plejeprodukter til douchetoilettet?

Hos os kan du købe alle plejeprodukter såsom  kulfilter, rensevæske, afkalkningsmiddel, rengøringsspray mm.

Der er en udførlig vejliedning i bruger deraf.

 

Hvor længe kan et douchetoilet holde?

Det afhænger hovedsageligt af, hvor meget den bliver brugt, og hvor godt den bliver rengjort og vedligeholdt – ligesom med traditionelle toiletter.

 

Hvor kan jeg prøve et douchetoilet?

          Du kan afprøve de forskellige modeller af douchetoiletter hos de respektive leverandører - og deres showroom/testtoiletter - adresserne står under test af

          douchetoilet.

 

Hvor meget vand bruger de forksellige modeller?

Det ekstra vandforbrug, sammenlignet med forbruget af vand fra traditionelle WC´er varierer afhængig af modellen, og hvordan denne bruges.

 

Hvor meget strøm bruger de forskellige douchetoilet - modeller?

Strømforbruget varierer afhængig af antallet af personer i husstanden samt af modellen og indstillingerne. Ikke desto mindre bruger alle modeller mindre end en almindelig kaffemaskine.

 

Hvem kan installere mit nye douchetoilet ?

          Der skal en VVS-installatør til for at installere dit douchetoilet, samt en elektriker til at lave et el-stik. Mange VVS-installatører er uddannet med eller har  

          erfaring i at installere douchetoiletter - se under installation øverst på forsiden og find en installatør i dit område.

 


 

Hvorfor kan man ikke ringe til os?

Da vi sideløbende med Douchetoilet.dk har et VVS - installatørfirma, kan vi desværre ikke kontaktes pr telefon.

Du er meget velkommen til at skrive via vores kontaktformular   https://www.douchetoilet.dk/kontakt/ , hvis du har spørgsmål vedr. installation, produkter eller andet.

 

 

--